La cuina de l’escola francesa d’Escaldes elaborarà de nou els àpats dels infants amb intoleràncies

Des del 2013, el centre educatiu fa de cuina central per a totes les escoles que requereixin menjars adaptats i ho sol·licitin

La signatura del conveni.
La signatura del conveni.

La cuina de l'escola francesa continuarà preparant els àpats dels nens i nenes amb intoleràncies o al·lèrgies alimentàries. Amb el nou conveni firmat amb l'executiu, s'adapta la cessió a les noves condicions d'elaboracions del menjar. Des del 2013, que el centre escaldenc ofereix aquest servei a totes les escoles del país que ho sol·licitin.

El Govern i l’Associació de Pares d’Alumnes de l’Escola Francesa d’Escaldes-Engordany (APACEF) han signat un nou conveni per a la cessió temporal dels espais i equipament de cuina a l’entitat per l’elaboració dels àpats pels infants amb intoleràncies o al·lèrgies alimentàries. La voluntat d’aquest nou conveni és donar continuïtat a aquest projecte i adaptar la cessió a les noves condicions d’elaboració, s’ha signat un nou conveni que tindrà una durada fins al mes de juliol del 2026 prorrogable anualment.

Des del 2013, l’APACEF elabora aquests àpats específics de totes les escoles que ho sol·liciten. Aquest fet permet que cada dia tinguin disponible, en el seu menjador, el menjar adaptat a les seves respectives afeccions.

Etiquetes

Comentaris

Trending