El British College amplia les instal·lacions de l’alberg de la Comella amb un nou aulari

Des del 2019 que el centre privat d’ensenyament britànic que té projectada una ampliació que s’ha alentit una mica arran de la pandèmia però que era totalment necessària pel creixement d’alumnes

Una imatge de les instal·lacions en creixement del British a la Comella.
Una imatge de les instal·lacions en creixement del British a la Comella.

Amb modèstia i a poc a poc, però la implantació del British College al Principat està funcionant d’allò més bé. Amb les instal·lacions de l’alberg de la Comella degudament reformades com a seu de la institució educativa privada de sistema britànic, el centre ha anat creixent. I ara està impulsant de forma decidida un aulari que permetrà ampliar les instal·lacions inicials. De fet, ja l’estiu passat, en plena pandèmia, es va fer un gimnàs.

I és que el centre escolar, que té l’alberg arrendat al comú i que ja al 2019, amb el vot en contra de la llavors oposició, la corporació va autoritzar fer les obres d’ampliació, uns treballs que s’han dilatat una mica en el temps a causa de la pandèmia però que ara esdevenien inajornables atès el creixement que el centre ha experimentat quant a escolars. De fet, en alguns cursos hi ha fins i tot llista d’espera.

Les fonts consultades han recordat que es van començar amb moltes edats compartint aula i que actualment cada edat té la seva pròpia línia, la seva pròpia classe i, alhora, es va creixent a mida que els alumnes més grans que van entrar a l’inici salten de curs necessàriament pel pas de l’any natural i l’assumpció de les competències que pertoquen. Els consultats han assegurat que l’escola està funcionant molt bé i tant pares com alumnes estan contents amb el mètode emprat i el nivell que s’ofereix.

El fet que el Col·legi dels Pirineus, amb els diferents canvis de gestors que ha sofert els darrers anys, en lloc de remuntar cada vegada hagi anat perdent plomes, ha facilitat també, segons les fonts consultades, el creixement del British College, els responsables del qual, segons les fonts, també estan molt satisfets per l’evolució que està tenint el centre al Principat i d’aquí que afrontin les inversions necessàries, que si mai la instal·lació retorna a mans comunals, quedaran per a la institució pública.

Comentaris (2)

Trending