Aroa Andaluz i Cerni Roig guanyen el quinzè Dictat Nacional

S'ha escollit un text del llibre 'Morts qui us ha mort?' i l'autor ha signat exemplars als alumnes de 4art i 3er d'ESO

Els guanyadors amb els seus premis.
Els guanyadors amb els seus premis. ALTAVEU

Cerni Roig de l'Escola Andorrana d'Ordino i Aroa Andaluz del Mare Janer ha estat els guanyadosr del Dictat Nacional en les  categories de 4art i de 3es d'ESO respectivament. El concurs ha comptat amb la participació de 200 alumnes amb la novetat dels del British College. L'escriptor barceloní resident a Andorra, Iñaki Rubio ha estat l'autor escollit enguany amb el seu llibre 'Morts, qui us ha mort'.

Aquest dissabte ha tingut lloc la final del quinzè Dictat Nacional que es va iniciar amb una primera fase, el mes de febrer passat amb la primera fase. Com en les edicions anteriors, aquesta primera fase del dictat e va fer simultàniament a totes les escoles del país. Els 1.300 alumnes que hi han participat han hagut d’escriure fragments de dos textos de Montserrat Roig (1946-1991). S’han triat textos d’aquesta autora perquè el 2021 es van commemorar els 75 anys del seu naixement i els 30 de la seva mort.

Els tres millors alumnes de cada classe van passar a la final on han competit per endur-se xecs de 600, 350 i 150 euros. A més, tots els finalistes han rebut un exemplar de 'Morts, qui us ha mort' i el seu autor ha signat exemplars.

Etiquetes

Comentaris

Trending