Andorra i Estats Units volen enfortir la cooperació en el marc de les beques Fulbright

La reunió del comitè de seguiment de la iniciativa, que es va signar fa vint anys, valora positivament el seu desenvolupament i deixa clar que es mantindrà en el futur

Comentaris

Un instant de la reunió.
Un instant de la reunió. SFGA/J.A.VILADOT

El comitè bilateral Fulbright Andorra ha celebrat aquest dimarts la seva reunió anual. La trobada, a més de per a fer el seguiment dels programes associats, ha servit per posar en relleu les “excel·lents relacions bilaterals” existents entre Andorra i Estats Units. A banda, hi ha la voluntat d’enfortir aquesta cooperació de cara al futur.

La trobada ha estat encapçalada per les ministres d’Afers Exteriors, Maria Ubach, i d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, juntament amb el cònsol dels Estats Units d’Andorra, Robert Riley, que hi ha participat de manera telemàtica, així com diversos tècnics d’ambdues delegacions. Durant la mateixa, s’ha fet el seguiment dels programes associats al conveni, signat pels dos països, justament, ara fa vint anys.

Entre ells cal recordar, hi ha els ajuts en màster i doctorat per andorrans que cursen els estudis als Estats Units o el programa d'assistents de conversa en llengua anglesa als centres escolars del sistema educatiu andorrà. També el programa “summer”, destinat a professors del Principat.

Ambdues delegacions han coincidit en posar en relleu les excel·lents relacions bilaterals existents entre el Principat i els Estats Units i han mostrat la voluntat de donar continuïtat i enfortir la cooperació en el futur. De fet, enguany s’ha celebrat el 25è aniversari de l’establiment de les relacions diplomàtiques entre tots dos Estats.

Etiquetes

Comentaris

Trending