Andorra, l’Alt Pirineu i l’Aran organitzen la cinquena edició del concurs literari WhatsApp-Relats

Mitjançant el telèfon mòbil, els joves estudiants hauran de crear un microrelat de 100 paraules màxim

Imatge video promocional relats WhatsApp
Imatge video promocional relats WhatsApp Altaveu

La 5a edició del concurs literari transfronterer, WhatsApp-Relats, organitzada conjuntament per Andorra, l’Alt Pirineu i l’Aran tindrà lloc el pròxim 25 de març. Alumnes de 4t de Segona Ensenyança i nivells equivalents participaran en aquesta competició, que tracta de crear un microrelat de màxim 100 paraules i enviar-lo per l’aplicació mòbil.

En aquesta edició del concurs literari, WhatsApp-Relats hi participaran 18 centres en total, 9 d’ells són d’Andorra. Hi seran representants dels tres sistemes educatius del país: les escoles andorranes de Santa Coloma, Encamp i Ordino, l’Aula taller, els col·legis María Moliner, Sagrada Família, Mare Janer, Sant Ermengol i Àgora International School i el Lycée Comte de Foix.

La dinàmica del concurs està adaptada a les noves tecnologies, ja que l’entrega dels relats es farà mitjançant l’aplicació WhatsApp. A primera hora del matí, els coordinadors rebran un missatge amb el tema sobre el qual hauran d’escriure els alumnes. Des d’aleshores, disposaran d’una hora per crear una història amb un màxim de 100 paraules, que enviaran en un missatge anònim a un telèfon de l’organització.

Es seleccionaran deu relats finalistes, i tres d’ells resultaran guanyadors. Entre els premis podran trobar una tauleta tàctil, un rellotge intel·ligent o una motxilla. La celebració de l’entrega ha quedat supeditada a l’evolució de les mesures anti-covid.

 

Vídeo promocional concurs relats WhatsApp

 

 

Comentaris

Trending