El 90% dels alumnes del Lycée aproven el Bac professional i només un haurà d’anar a la repesca

El 100% dels estudiants inscrits a la branca general i a la tecnològica han estat aprovats

Comentaris

Façana del Lycée Comte de Foix.
Façana del Lycée Comte de Foix.

El 90% dels alumnes de Lycée Comte de Foix han aprovat el Baccalauréat professional i només n’hi haurà un que haurà d’anar a la repesca. Dels 55 candidats que hi havia inscrits en aquesta modalitat hi ha hagut quatre persones que han suspès.

Pel que fa a l’alumne que haurà d’anar a la repesca, serà dijous vinent a Andorra de forma oral i sabrà el resultat el mateix dia de la prova. Recordem que l’opció de repesca només hi és si la nota mitjana de l’estudiant es troba entre el 8 i el 10, tenint en consideració que la puntuació del sistema francès va fins al 20 (un 10 equival a un 5). Per aquest motiu, els alumnes que es troben en la franja mitjana del 8 al 10 tenen la possibilitat de fer aquesta prova oral per recuperar nota i si la mitjana de la nota que treuen amb els altres exàmens és superior o igual a 10, obtenen l’examen.

D’altra banda, el 100% dels alumnes inscrits al Bac general (79 alumnes) i els alumnes inscrits al Bac tecnològic (20 alumnes), han aprovat. En relació amb les dades de l’any passat, Andorra va aconseguir un 100% en bac general i un 97% en el Bac professional. Enguany a França el resultat dels alumnes admesos en el Bac general ha estat del 85,5%, una xifra més baixa que al Principat.

 

Comentaris (4)

Trending