Les 14es Activitats d’humanitats d’educació es centraran en els refugiats

Les jornades se celebraran en format telemàtic i hi participaran 163 alumnes i 11 professors dels centres andorrans

lycee
lycee

Les Activitats d’humanitats organitzades pel Ministeri d’Educació es centraran, aquest any, en els refugiats. En les jornades hi participaran 163 alumnes i 11 professors de l’Escola Andorrana de batxillerat, Colegio Español Maria Moliner, Lycée Comte de Foix i el Col·legi Sant Ermengol. Es realitzarà de manera telemàtica per mantenir les mesures sanitàries i de seguretat.

Professors de diverses assignatures participen en l’organització d’aquestes activitats. Els objectius principals són, per una banda, dinamitzar les matèries de llengua, literatura, ciències socials i economia per desvetllar l’esperit crític dels joves. Per una altra part, es busca permetre a professors i alumnes de tots els sistemes educatius treballar plegats i compartir experiències, convivint durant tot un dia.

A la jornada hi participarà la ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla i, al llarg de la jornada, el periodista Xavier Aldekoa farà una conferència. Aldekoa ha cobert, en quasi 20 anys de professió, més de 45 paisos del continent africà. Ha estat testimoni de conflictes i revolucions a països com la República Democràtica del Congo o Angola.

Comentaris (1)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.