Les vendes a les grans superfícies augmenten un 29% el mes d’abril

El personal també creix en un 2,7% en relació al març, més del 65% són dones i més del 93% disposa de contractes a jornada completa

Comentaris

Secció de fruiteria d'un comerç.
Secció de fruiteria d'un comerç. Altaveu

L’índex de vendes de les grans superfícies del comerç al detall experimenta una variació positiva del +29,7%, a preus corrents, el mes d’abril del 2022 respecte l’abril de l’any anterior. Pel que fa al desglossament de l’índex en funció del tipus de producte, la venda dels productes alimentaris augmenta el +18% i, la venda de la resta de productes (no alimentaris) creix el +43,7% en comparació amb el mateix període de l’any anterior. Aquesta variació general anual se situa per sobre de la xifra d’Espanya (+17,2%) i de la de França (+8,7%).

En els primers mesos de l'any, les vendes ja superen les d'abans de la pandèmia entre un 7 i un 10%. Segons, el departament d'Estadística de Govern, pel que fa a l’índex de vendes a preus constants (descomptant l’efecte dels preus), augmenta el +24,1% l’abril del 2022 en comparació amb el període homòleg de l’any anterior, les vendes de productes alimentaris augmenten el +10,8% i les vendes de la resta de productes creixen el +38,9%.

D’altra banda, l’evolució del personal ocupat en les grans superfícies comercials l’abril del 2022 creix el +2,7% respecte al mateix mes de l’any anterior, més del 65% són dones i més del 93% disposa de contractes a jornada completa.

Etiquetes

Comentaris

Trending