Turisme reclama donar més valor als llocs de treball per incrementar la qualitat

Sergi Nadal destaca en la inauguració del curs de Vatel Andorra que el Principat s’ha refet de la pandèmia a nivell d’afluència turística i torna a estar en xifres similar als millors anys pre-Covid

Comentaris

Acte d'inauguració del curs de Vatel.
Acte d'inauguració del curs de Vatel. vatel

Millorar la formació i valorar més els llocs de treball. Aquesta és la recepta del director del ministeri de Turisme, Sergi Nadal, per aconseguir incrementar la qualitat turística que ofereix el país, ara que ha aconseguit superar els efectes de la Covid i tornar a xifres d’afluència similars a les hagudes en els millors anys de la pre-pandèmia.

El director del departament de Turisme ha participat aquest matí en la cerimònia d’inauguració del curs 2022-23 de la setena promoció dels estudis en Direcció Hotelera Internacional de l’Hotel & Tourism School Vatel Andorra, destacant la “qualitat educativa del més alt nivell” que ofereix el centre.

Sergi Nadal ha subratllat que, tot i el “context complicat” en el qual està immers el sector pel conflicte bèl·lic i la inflació entre altres motius, “ara més que mai cal emprendre més i noves accions per millorar la formació i la capacitació dels nostres professionals, per valorar més i millor els llocs de treball vinculats al sector turístic, amb un únic objectiu: incrementar la qualitat de l’oferta turística andorrana”. Nadal ha explicat, també, que el sector turístic andorrà “ha aconseguit recuperar unes xifres d’afluència turística similars als millors anys pre-pandèmia”.

A aquesta situació s’hi ha arribat gràcies al desenvolupament de nous productes turístics, “millorant els més tradicionals”, a banda de crear noves experiències “que ens ajuden a mantenir-nos al capdavant de les destinacions turístiques de muntanya”. “Aquest ha estat un treball conjunt de tots, sector públic i privat”, ha apuntat Sergi Nadal.

Comentaris (1)

Trending