El trànsit del vell Punt de Trobada cap al nou Epizen ja és ben visible

L’estructura metàl·lica que ha de suportar la ‘pell’ del futur centre comercial ja fa uns quants dies que s’està col·locant

Estat actual del vell Punt de Trobada en plena conversió a Epizen.
Estat actual del vell Punt de Trobada en plena conversió a Epizen. G. P.

Després de mesos de feina a l’interior una vegada es van retirar totes aquelles parts de l’estructura de l’històric Punt de Trobada que no convenien per al nou centre comercial que Pyrenées impulsa a Sant Julià, ara sí que la conversió del vell establiment en el futur -i segons com, futurista- Epizen sí que es comença, com a mínim, a intuir. I més i tot. Les estructures metàl·liques que han de suportar la ‘pell’ del futur complex ja fa dies que s’estan col·locant.

Amb tot, els treballs estan anant molt més lents del que es preveia o, com a mínim, del que s’havia anunciat inicialment. I no serà, segons el calendari actual almenys, fins a l’estiu quan es posin en marxa les primeres plantes comercials. I això sempre que les autoritats competents considerin que els treballs que afecten la totalitat de l’establiment ja estan consolidats i, per tant, no hi ha risc per als clients d’aquelles plantes que es vulguin fer operatives.

Estat actual de les obres.

Relacionat

El nou Punt de Trobada posposa ara la posada en marxa fins a l’estiu

La transformació del Punt de Trobada després de més de tres dècades és més que evident. De fet, una vegada acabin les obres que s’estan duent a terme, més enllà de la ubicació, l’establiment durant tants anys lligat a la família Cachafeiro només perviurà en el record i en els milers i milers de fotografies que, en algun moment o altre, els encara més milers i milers de clients que va tenir el Punt de Trobada al llarg de la seva història de ben segur van captar.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending