La TDT cau durant mitja hora

Entre dos quarts de dues i les dues de la tarda, cap canal de televisió s’ha pogut veure i els tècnics d’Andorra Telecom miren de determinar quin és l’origen de l’avaria

TV3, i la resta de canals de TDT, no s'han pogut veure durant mitja hora.
TV3, i la resta de canals de TDT, no s'han pogut veure durant mitja hora.

El servei de Televisió Digital Terrestre (TDT) ha experimentat aquest migdia una caiguda generalitzada a tot el país. Durant aproximadament una mitja hora els usuaris no han pogut veure cap canal. Fonts d’Andorra Telecom han indicat que el motiu és una incidència que els tècnics de la companyia estan encara analitzant per determinar quines han estat les causes.

L’avaria ha tingut lloc cap a dos quarts de dues de la tarda. Els ciutadans que estaven veient a aquella hora la TDT s’han quedat sense cap canal. La incidència s’ha prolongat fins gairebé les dues de la tarda. Per tant, una mitja hora.

Fonts d’Andorra Telecom han reconegut el problema tècnic i que aquest ha afectat durant mitja hora tot el Principat. També han posat en relleu que “el servei s’ha recuperat” i que, ara, els tècnics estan treballant per determinar l’origen de l’avaria.

Etiquetes

Comentaris

Trending