Sant Julià recupera una fira del vehicle d’ocasió adaptada a la pandèmia

El Prat Gran lauredià acollirà el certamen el cap de setmana del 8 i 9 de maig amb la presència confirmada, per ara, de dotze concessionaris, 150 vehicles i un espai específic per a autocaravanes

Cotxes exposats en l'edició del 2019.
Cotxes exposats en l'edició del 2019.

Sant Julià de Lòria i els concessionaris recuperaran la pròxima setmana la Fira del Vehicle d’Ocasió. Després que l’any passat no es pogués celebrar per motius sanitaris obvis, en uns dies el comú i el sector de l’automoció han apostat per tirar endavant una nova edició. Enguany, a més, amb la novetat d’un espai específicament centrat en la venda d’autocaravanes.

Per tant, la població laurediana recuperarà una de les fires habituals que s’impulsaven abans de l’esclat de la pandèmia. L’any passat, lògicament, es va haver de suspendre perquè encara hi havia el confinament forçat pel coronavirus. Ara, el comú i el sector aposten per tornar-la a fer, amb les pertinents mesures per reduir el risc de contagi, com a una fórmula més per impulsar la dinamització econòmica tant de la parròquia com dels mateixos establiments, alguns dels quals, indiquen fonts de l’organització, han rebut un fort impacte per culpa de la crisi derivada de la Covid-19.

De fet, l’esdeveniment té un nou nom: “Fira del Vehicle d’Ocasió i de l’autocaravana”. Es vol donar importància a aquest darrer àmbit que, justament com a efecte col·lateral de la pandèmia, ha agafat embranzida els darrers temps.

L’espai escollit torna a ser el Prat Gran. La fira es farà el dissabte 8 de maig, entre les deu del matí i les vuit del vespre i diumenge 9, de deu a set de la tarda. En total, hi ha confirmats, de moments, dotze concessionaris, dos més que en l’edició del 2019, tot i que no es descarta que, finalment, algun més hi pugui incorporar-se. La previsió és que els assistents puguin veure fins a 150 vehicles.

Els organitzadors han presentat un complet protocol sanitari, tal com s’havia demanat des del comú. Aquest ha estat aprovat per Salut i, per tant, ja només queda esperar al compte enrere per recuperar la fira, encara que sigui amb gel hidroalcohòlic per tot arreu i amb visitants i responsables dels estands amb mascaretes. Adaptats, per tant, a la nova normalitat de la pandèmia.

Comentaris

Trending