Quatre de cada deu llits hotelers ‘operatius’ es continuen ocupant a nivell diari

El darrer cap de setmana l’ocupació dels establiments de l’UHA oberts va arribar a un 56%, xifres normals per l’època de l’any i una mica superiors a setmanes precedents

Rètol d'un hotel.
Rètol d'un hotel. Toni Solanelles

Quatre de cada deu llits hotelers que continuen operatius aquesta època de l’any es continuen ocupant a nivell diari. Així es desprèn de les dades facilitades per la Unió Hotelera (UHA) relatives a la setmana que va del 28 de maig al 4 de juny, en què l’ocupació va ser de poc més del 41%, una mica per sobre de la mitjana del mes de maig, en què l’ocupació global ha quedat lleugerament per sobre del 38%.

Les xifres, segons el comunicat emès aquest dimarts per l’UHA, són totalment normals pel moment de l’any en què estem, entre dos èpoques fortes, l’hivern i l’estiu. El fet que aquest dilluns fos festa a Barcelona pel bescanvi de la Segona Pasqua, probablement ha fet que el comportament turístic d’aquest cap de setmana fos lleugerament millor que els anteriors.

En aquest sentit, el cap de setmana l’ocupació ha estat del 56,8%, força per sobre de la mitjana del mes de maig, tal com s’ha dit.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending