Pyrénées obre una oficina d’atenció laboral al centre de congressos de Sant Julià

El despatx, que es complementa amb un altre a la cinquena planta dels grans magatzems de l’avinguda Meritxell, està destinada a rebre neguits dels fins fa poc treballadors del Punt de Trobada

El despatx mòbil que Pyrénées ha muntat al centre cultural lauredià.
El despatx mòbil que Pyrénées ha muntat al centre cultural lauredià.

Pyrénées ha posat en marxa una oficina d’atenció laboral al Centre Cultural i de Congressos de Sant Julià de Lòria. Aquesta oficina té per objecte rebre aquelles persones que fins fa un parell de setmanes van treballar al Punt de Trobada i tinguin interès a incorporar-se al futur establiment que es posi en marxa en uns mesos a l’immoble bastit sobre el terreny dels Mallol o que es vulguin incorporar al grup Pyrénées.

L’oficina està oberta a partir d’avui, 15 de desembre, de 9h a 18h i per accedir-hi caldrà demanar cita prèvia enviant un WhatsApp al telèfon 648 455 o un correu electrònic a l’adreça noupunt@pyrenees.ad. Al mateix temps tambe s’ha obert una segona oficina d’atenció laboral a la cinquena planta de l’edifici de Grans Magatzems Pyrénées.

Al gener està previst que es pugui obrir una tercera oficina a la Seu d’Urgell, per atendre i contactar treballadors transfronterers. Les tres oficines estan adreçades a rebre extreballadors del Punt de Trobada, però també persones que els interessi col·laborar professionalment amb el futur projecte comercial, que Pyrénées manté que crearà 500 llocs de treball.

Comentaris

Trending