El PS comparteix les fórmules per impulsar l’emprenedoria que s’apliquen a Espanya

Pere López defensa que cal fer d’Andorra un espai d’acollida de projectes innovadors i recorda la necessitat d’apostar per la construcció d’un parc tecnològic

Miró, López i Polo, durant la reunió.
Miró, López i Polo, durant la reunió.

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, i el conseller general Quim Miró han viatjat a Madrid. Allà s’han reunit amb Francisco Polo, alt comissionat per a Espanya Nació Emprenedora. Es tracta d’una cita que va sorgir de la trobada que el líder del PS va mantenir la setmana passada amb el president Pedro Sánchez, que els va convidar a conèixer de primera mà les tasques que es realitzen en aquest àmbit al país veí del sud.

L’òrgan que gestiona Polo, que depèn directament del cap de l’executiu, treballa en la creació d’estratègies i accions per a la millora i transformació en aspectes claus per al seu desenvolupament global. Des del PS es considera important compartir experiències amb aquest organisme, ja que la seva voluntat “és treballar per fer d’Andorra un espai d’acollida en innovació i emprenedoria no només a nivell privat, sinó amb una estratègia basada en inversions públiques i legislacions adequades per tal d’obrir l’economia del Principat al món i assolir un futur esperançador per a tota la ciutadania independentment de la seva edat”.

En aquest sentit, López ha recordat que “ja ho hem defensat diverses vegades: creiem que cal canviar la filosofia relativa als processos administratius, amb una política d’inversions que no estigui basada només en les viàries sinó també en la d’un parc tecnològic, com ja vam proposar, i en aquelles destinades a l’acollida d’inversió”. El viatge ha servit per conèixer amb detalls estratègies i eines que es treballen i s’utilitzen a altres països, sobretot els veïns, per tal d’implementar-les A Andorra.

Etiquetes

Comentaris

Trending