La patronal assegura que hi ha empresaris decidits a invertir en projectes sanitaris

La CEA està treballant conjuntament amb ACTUA en el desenvolupament del turisme de salut

Gerard Cadena durant l'acte inaugural del cicle 'El futur a debat'.
Gerard Cadena durant l'acte inaugural del cicle 'El futur a debat'. Toni Solanelles

El president de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA), Gerard Cadena, ha assegurat que hi ha empreses o empresaris decidits a invertir en projectes com els que l’administració i el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) estan treballant en el marc de l’afronta de la pandèmia i, també, en el desenvolupament de noves activitats econòmiques. El laboratori d’epidemiologia o altres iniciatives en matèria de biotecnologia trobarien suport financer entre el teixit empresarial.

De fet, Cadena ha recordat que la patronal, juntament amb ACTUA, estan treballant en el desenvolupament del turisme de salut, i “això es pot ampliar a altres sectors a nivell sanitari”. Tot plegat s’inclou en el projecte de diversificació econòmica i la recerca de nous nínxols d’activitat o fitxes com poden ser els e-sport o les ‘fintech’. El president de la CEA va fer aquestes explicacions en el marc de la inauguració del cicle de taules rodones ‘El futur a debat’, que organitza la patronal.

Cadena ha assegurat que ara per ara el teixit empresarial aguanta l’envestida econòmica provocada per la crisi del coronavirus. En aquest sentit, segons el president de la patronal, ha estat decisiu el nou marc normatiu que permet la suspensió temporal de contractes o la reducció de les jornades laborals (els denominats ERTO). També ha suposat un baló d’oxigen que l’activitat econòmica desenvolupada durant l’estiu hagi estat millor que les previsions més bones que es feien.

Comentaris (1)

Trending