L’ocupació als hotels s’aproxima a les xifres de temporada alta

La mitjana setmanal va fregar el 55% però les nits de dissabte i diumenge ja es va apropar al 80%, a l’espera que, en pocs dies, comencin les representacions del Cirque du Soleil

Rètol a la pared d'un hotel a Encamp.
Rètol a la pared d'un hotel a Encamp. G. P.

L’ocupació hotelera de la setmana passada ja va fregar dades de temporada alta. Així, tot i que durant la setmana es va quedar lleugerament per sota del 55%, les nits de dissabte i diumenge va fer un salt important, fins a fregar el 80%. En certa forma, es pot dir que el sector ja entra en la campanya d’estiu.

Així es comprova amb les dades que ha facilitat la Unió Hotelera. Des de la patronal, s’ha indicat que de dilluns a diumenge, la mitjana d’ocupacions als seus establiments es va situar en el 54,90%. Per tant, un nou salt en comparació amb la dada de la setmana anterior, que va ser del 48,35%.

Bona part de culpa d’aquesta millora es deu a les xifres obtingudes el cap de setmana, en ple Sant Joan. Les ocupacions d’aquests dos dies s’aproximen a les normals en temporada alta. Segons la patronal, es va situar en el 78,33%.

Caldrà veure si aquesta evolució a l’alça es manté aquesta setmana. De fet, hi ha un detall a tenir en compte: el cap de setmana s’enceten les representacions de ‘Festa’, l’espectacle del Cirque du Soleil. I, per tant, s’espera que això tingui el seu impacte en les ocupacions.

Comentaris (2)

Trending