L’ocupació hotelera durant el pont de la Puríssima supera el 85%

Les previsions optimistes que es tenien s’han complert, especialment la nit del dia 5, amb un 97% de clients, i amb els establiments de totes les parròquies beneficiant-se d’aquest bon moment

El rètol d'un establiment hoteler del país.
El rètol d'un establiment hoteler del país. T. S.

El sector hoteler celebra una Puríssima amb un elevat índex d’ocupació als establiments. La mitjana entre divendres i aquest dimecres s’ha situat per sobre del 85%, amb un pic del 97% la nit de diumenge a dilluns. Les empreses han treballat molt i aquests bons registres els fan ser especialment optimistes de cara a les festes de Nadal i Cap d’Any.

Les previsions fetes seguint les reserves que es tenien els dies anteriors al pont s’han complert. I amb escreix. Així s’ha remarcat des de la Unió Hotelera. La mitjana d’ocupació entre el 3 i el 7, a falta d’aquesta darrera nit, ha estat alta. Del 85,46%.

A més, es tracta d’una xifra que ha estat similar a tot el país. És a dir, les bones dades s’han registrat a totes les parròquies. Així, als de les valls d’Orient la mitjana s’ha situat en el 84,44%. Pel que fa a la Vall del Nord encara puja una mica més: 85,02%. La millor xifra s’ha registrat, però, al centre i Sant Julià, amb un 86,92%.

Especialment positives han estat les nits del 4, 5 i 6 de desembre. Especialment, la del dia 5, amb una mitjana del 97%. Per això, des del sector, i particularment per part de la Unió Hotelera, es considera que “cal valorar molt positivament aquest pont”, ja que “són dades realment bones i més tenint en compte l’entrada en vigor del pass Covid i les restriccions existents”.

Per això, el sector no amaga l’alegria amb què surten d’aquestes dates claus. “Ens fan ser optimistes de cara a les festes de Nadal i Cap d’Any, tot esperant que la situació sanitària no empitjori”, han indicat.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending