La número 2 del Banc d’Espanya lamenta el mal que es va fer a Banco Madrid “i a la seva gent”

Soledad Núñez critica que la decisió del Sepblac sobre la filial de BPA arriba tard i després d’haver causat danys irreparables

Soledad Núñez es consellera executiva del Banc d'Espanya.
Soledad Núñez es consellera executiva del Banc d'Espanya. ARXIU

Una alta executiva del Banc d’Espanya, de fet la número 2, ha lamentat públicament el mal irreparable que es va fer a Banco Madrid “i la seva gent” arran de la seva intervenció i posterior liquidació. La consellera executiva del supervisor espanyol Soledad Núñez ha fet una piulada molt eloqüent referint-se a la decisió del Sepblac d’arxivar la investigació contra la filial de Banca Privada d’Andorra (BPA) en descartar que fos una màquina de blanquejar.

Núñez, que al seu dia havia estat consellera independent de Banco Madrid després d’haver treballat entre altres institucions pel Banc Central Europeu, retuiteja la informació del diari ‘El Mundo’, un dels mitjans que s’ha fet ressò de la decisió del Servei espanyol de Prevenció de Blanqueig (Sepblac), i afegeix un més que simptomàtic comentari, lamentant el retard amb el qual arriba la decisió d’arxivar la investigació oberta i que, en gran part, va ser el justificant de l’acció inicial contra Banco Madrid.

Núñez usa una frase feta espanyola -“a buenas horas, mangas verdes!!”- per referir-se de forma prou eloqüent al retard amb el qual arriba l’arxiu. Poc habituals a fer segons quins comentaris, la integrant del consell de govern i de la comissió executiva del Banc d’Espanya remarca el “mal que es va fer a la institució i a la seva gent”.

Comentaris (2)

Trending