Naturland registra rècord històric de facturació els darrers quatre mesos

La inversió anual del parc, amb les modificacions d’activitats i d’instal·lacions frega els 400.000 euros

Presentació de la temporada d'hivern de Naturland.
Presentació de la temporada d'hivern de Naturland. Pilar Candel

Naturland es prepara ja per enfrontar la temporada d’hivern amb un calendari molt més nodrit que altres anys. També ho fa amb un matalàs sòlid, que es tradueix en quatre mesos de rècord històric de facturació, de juliol a octubre. La inversió que el parc ha fet en les diverses modificacions, tant la inclusió d’activitats, com millores i reformes d’instal·lacions ha sigut de 400.000 euros, que sembla que es veuran compensats si els mesos que venen continuen sent positius.

“L’any 2021 ha estat un any de blancs i negres, els sis primers mesos van ser molt durs”, ha afirmat el director de Naturland, Xabier Ajona. Però, a partir de l’u de juliol, la situació es va normalitzar fins a arribar a aconseguir quatre mesos – gairebé cinc sumant novembre – de rècord de facturació. “Ens ha ajudat a recuperar part del que no vam poder fer la primera part de l’any”, ha explicat. Tot i això, també han assegurat que “estem molt lluny del que per tots és desitjable, però els canvis estan donant els seus fruits”.

Per fer les previsions de visitants, a Naturland es fan de manera anual, i no per temporada. Per tant, de cara al 2022 s’espera que un total de 120.000 persones. Actualment, el parc pot acollir fins a 1.600 assistents, si totes les atraccions estiguessin al seu màxim. Ajona, a més, ha explicat que, a falta de les dades que s’enregistren en novembre i desembre, es tancarà l’exercici amb més del previst, al voltant d’uns 80.000 visitants, aproximadament.

“L’esquí de fons dóna la possibilitat que tothom, independentment dels seus coneixements, experiència i condició física, pugui participar”

Un dels principals atractius per a l’hivern, i en el qual Naturland ha posat els seus esforços, és l’esquí de fons, en l’estació de la Rabassa. Les pistes, un total de cinc, tenen 15 quilòmetres i seran per a tots els nivells. “L’esquí de fons dóna la possibilitat que tothom, independentment dels seus coneixements, experiència i condició física, pugui participar”, ha apuntat Ajona. La neu seguirà sent un punt clau per al parc, amb la instal·lació de dos nous canons de turbina, a la pista verda del Prat de Conangle. Amb aquestes activitats, a més, s’ha inclòs un nou itinerari de raquetes, sota el nom de ‘Paquetaires’.

Com a novetat, s’ha inclòs un servei d’acompanyament exclusiu, en aquelles dates en què no es fa obertura general. S’ofereix als clients totes les activitats amb assessorament al llarg de tot el dia, on poden participar en totes les atraccions que ofereix Naturland, sempre amb reserva prèvia. A més, Ajona ha afirmat que s’està valorant la possibilitat de poder buscar aquestes persones directament al seu hotel.

Les instal·lacions de Naturland també han tingut diversos canvis. L’antiga cova de l’ós s’ha convertit en una botiga de lloguer de material d’esquí. D’altra banda, l’amfiteatre serà la seu del Nòrdic Esquí Club La Rabassa-Naturland, amb diverses dependències que busquen “fer més confortable l’estada als socis” i un espai més ample. També s’oferirà una nova activitat, que són les motos de neu elèctriques, anomenades moonbikes. Amb aquest nou ventall de possibilitats, el parc busca “sortir de l’estacionalitat”, i aconseguir fer una bona temporada d’hivern, que donarà el tret de sortida el tres de desembre.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending