Cada acció de BSA Banc equival a 0,357052 d’un títol del nou MoraBanc

Els consells d’administració de les dues entitats aproven el procés definitiu d’integració alhora que els socis de l’antic Banc Sabadell d'Andorra tenen una nova opció, fins al 29 d’abril, per vendre les seves participacions a raó de 266,70 euros

La seu central de MoraBanc
La seu central de MoraBanc

MoraBanc i BSA Banc han enceten ha de manera definitiva el procés d’integració de les dues entitats. Els accionistes de l’antic Banc Sabadell d’Andorra tenen una nova oportunitat, fins al 29 d’abril, per poder vendre les accions al mateix preu que en l’anterior finestra, a 266,70 euros per acció. Aquells que no venguin les participacions de BSA quedaran diluïts en l’accionariat de MoraBanc a raó d’un pes de 0,357052 en el nou banc per cada acció que s’ostentés del Sabadell.

Els consells d’administració de Mora Banc Grup i de BSA Banc han subscrit, aquest dilluns al matí, el projecte de fusió de les dues entitats que, ara, haurà de ser aprovades per les juntes directives dels dos bancs, així com el vistiplau final de l’Autoritat Financera Andorra (AFA). Amb aquest pas, s’inicia de forma oficial la integració de les dues entitats sota la marca MoraBanc, un procés que es preveu que culmini el darrer trimestre del 2022. Fins aleshores, les dues entitats mantenen la seva activitat de forma independent.

Els accionistes tenen una nova oportunitat de vendre, si hi creuen oportú, totes o part de les seves accions del BSA Banc. Aquestes tindran la mateixa remuneració que es va oferir a la primera finestra, 266,70€ per acció, i es té de termini fins al 29 d’abril per notificar-ho. Una vegada finalitzat aquest termini, aquells que mantinguin accions passaran a ser accionistes de MoraBanc un cop completada la fusió. Per fer la conversió d’accions s’ha definit un tipus de bescanvi a partir dels valors dels patrimonis socials respectius i que, segons el seu moment, es va establir que serà de 0,357052 accions de MoraBanc, de 60,10 euros de valor nominal, cada una per cada acció de BSA, de 60,10 euros de valor nominal.

Una vegada finalitzi l’operació d’absorció de BSA Banc SA per Mora Banc Grup SA, el resultat serà donarà lloc a l’entitat referent del mercat andorrà per volum d’actius, crèdits i dipòsits, que gaudirà d’una posició reforçada en relació amb els productes d’estalvi a llarg termini, i en el finançament de l’economia i de les famílies.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending