Més expectació que interès real entre els ‘consultants’ de l’emplaçament del futur heliport nacional

Empreses constructores i d’enginyeria, més responsables i ex-directius d’Heliand estarien entre els onze suposats aspirants a presentar les seves propostes

Una imatge que conté el dossier oficial sobre el futur heliport.
Una imatge que conté el dossier oficial sobre el futur heliport. GOVERN D'ANDORRA

Hi ha més expectació que un interès real, per ara, en presentar oferta o proposta per desenvolupar el futur heliport nacional. Aquest és el sentiment de diverses de les persones que, en representació de diverses empreses, van acudir fa poques setmanes, en dues jornades distintes, a visitar l’emplaçament, a la Caubella, on es pretén construir l’esmentat equipament.

Al seu dia el Govern va anunciar que eren onze les empreses que hi van acudir. Les fonts consultades han assegurat que en gran mesura, les persones que van acudir a la visita del lloc eren empresaris o representants empresarials andorrans. Especialment hi havia constructores i enginyeries. També representants d’Heliand i el controvertit empresari de l’heliaviació Jorge Barrigón, que fa temps que sondeja tornar a operar al país (havia fins i tot llogat uns terrenys a Fontaneda).

Localització del futur equipament.

Relacionat

Onze empreses s’interessen per la concessió de l’heliport nacional

Les fonts consultades no han descartat que els empresaris andorrans que va acudir a la visura no tinguin o puguin avaluar aliances amb promotors o experts de l’aviació d’altres països. De fet, segons les fonts, això seria fins i tot el més normal atesa la complexitat tècnica del projecte, com quedaria plasmat en el plec de bases. Encara hi ha uns tres mesos de temps per poder presentar les propostes.

Però les fonts consultades han assegurat que ara per ara no hi ha probablement cap empresa, grup empresarial i UTE decidit del tot a fer una proposta formal per mirar d’adjudicar-se la concessió de la infraestructura nacional andorrana heliportuària.

Comentaris

Trending