Onze empreses s’interessen per la concessió de l’heliport nacional

Una vintena de persones de companyies operadores d'heliports i aeroports, operadors aeris, constructors i consultors especialitzats en aviació han visitat durant aquesta setmana el terreny on s’ubicarà l’equipament, al pla de la Caubella

Localització del futur equipament.
Localització del futur equipament. ARXIU

Onze empreses han mostrat almenys un cert interès de poder participar en el concurs per adjudicar-se la concessió de l’heliport nacional. Així ho ha indicat el Govern en un comunicat, en què ha explicat que una vintena de persones de companyies operadores d'heliports i aeroports, operadors aeris, constructors i consultors especialitzats en aviació han visitat durant aquesta setmana el terreny on s’ubicarà l’equipament, al pla de la Caubella.

Els representants de les empreses van assistir a les visites guiades acompanyats de tècnics del ministeri de Presidència, Economia i Empresa, del Ministeri de Territori i Habitatge, de l'estació d'esquí de Pal-Arinsal i del comú de la Massana. Durant les visites, previstes al plec de bases, s'ha presentat el terreny i s'han identificat les àrees que han format part dels estudis previs, com són l'impacte acústic, els geotècnics, les estimacions de costos de moviments de terra i les dades meteorològiques específiques. Aquesta documentació també s'ha posat a disposició a tots els aspirants a la licitació.

Gallardo, les cònsols de la Massana i Josep Martiscella, al costat del terreny on anirà l'heliport.

Relacionat

Govern haurà d’indemnitzar el concessionari de l’heliport si té pèrdues

Addicionalment, i amb la col·laboració del personal de l'Estació de Muntanya de Pal Arinsal, s'han identificat quines són les zones a preservar, especialment pel que fa a la construcció, el sobrevol i els accessos. Tal com estipula el plec de bases, totes les qüestions formulades durant la visita es respondran per escrit a tots els aspirants per tal que formin part de la informació del concurs.

Comentaris (2)

Trending