Més d’un centenar de participants a la primera edició de l’Andorra Business Market

El programa ha comptat amb empresaris, inversos i emprenedors que participaran en taules rodones, conferències, rondes d’inversió i espais de networking

Una imatge de la jornada d'Andorra Business Market
Una imatge de la jornada d'Andorra Business Market

La primera edició de l’Andorra Business Market ha tingut lloc aquest divendres a la capital del país, amb una participació que ha superat totes les previsions. Més de 130 persones, entre empresaris, inversors i emprenedors participaran en taules rodones, conferències, rondes d’inversió i espais de networking. Tot això, obert a models d’inversió en fase embrionària, de desenvolupament i consolidació, així com d’adquisició d’actius i inversió empresarial.

La inauguració ha anat a càrrec del ministre de Presidència, Economia i Empresa, i president d’Andorra Business, Jordi Gallardo, que ha fet una presentació de les oportunitats de negoci al país. Gallardo ha destacat que “l’objectiu de l’esdeveniment era connectar l’ecosistema empresarial d’Andorra amb la xarxa d’inversors, Business Angels, i Venture capital d’àmbit nacional i internacional, i creiem que s’han assolit totes les expectatives”.

Per la seva banda, la directora d’Andorra Business, Judit Hidalgo, ha explicat que s’ha aconseguit apropar el país a grups inversors internacionals “per impulsar l’ecosistema emprenedor, d’startups i empresarial, i l’atracció de talent i iniciatives”.

Entre els ponents, ha destacat la presència del britànic Tom Horsey, considerat un dels Business Angels més actius d’Europa i CEO de StratupLabs o Paloma Cabello, inversora i assessora per a empreses tecnològiques amb una àmplia experiència en l’ecosistema empresarial, emprenedor i startup, presidenta actual d’HG Beyond, i ha estat la primera persona europea en estar al Consell Global d’Inversió del MIT. L’esdeveniment també ha comptat la participació de Francisco de la Peña, Impulsor del Fons d'Inversió en sèrie B Invertits amb alt impacte a Europa i Llatinoamèrica o Fernando Rodríguez Alemany, CEO de 15K Angels.

En l'àmbit internacional ha destacat la presència de la plataforma francesa d'inversió Multipliers, la britànica Capital Partners, la Fundació Europea Finnova amb seu a Brussel·les i impulsora dels Startups Europe Awards o la Comunitat Europea d'Inversors StartupXplore entre d'altres.

Comentaris (1)

Trending