La jornada INNTEC 2021 parlarà de la transformació digital del comerç

L’omnicanalitat i la cultura ‘data driven’ seran el centre de la cinquena edició, que tindrà lloc el 22 de juny en format presencial i telemàtic

Presentació de la jornada INNTEC 2021
Presentació de la jornada INNTEC 2021

La jornada de la innovació i les noves tecnologies d’Andorra porta per títol: ‘Comerç phygital: els camins de l’omnipresència’, i es celebrarà el dia 22 de juny de forma presencial i telemàtica. El motiu d’haver escollit aquesta temàtica ha sigut que el comerç, la restauració i l’hosteleria són els sectors que s’han transformat més ràpidament aquest últim any, a més del financer i l’adminitració pública, que fa front a un consumidor exigent que demana un nivell de servei remot.

El fil conductor de l’INNTEC 2021 serà la reflexió sobre com s’ha de dissenyar una estratègia de vendes en un entorn cada vegada més complex i incert. Cada empresa ha de trobar l’equilibri entre el comerç presencial i les oportunitats de comunicació digital per no quedar-se enrere. Albert Moles, president d’ACTINN, ha explicat que la paraula ‘phygital’ és la correlació entre dues maneres de treballar i viure, la física i la digital.

La jornada se celebrarà el proper dimarts 22 de juny al Centre de Congressos d’Andorra la Vella i, alhora, es podrà seguir en un directe digital a través de YouTube. En aquesta cinquena edició, cinc experts compartiran les seves visions sobre els models de venda que s’estan imposant. A més, dues taules rodones i dos casos d’ús mostraran com empreses líders i nous emprenedors estan resolent l’omnicanalitat, la incorporació de les dades en les decisions, i com modifiquen els seus models de relació de manera àgil i flexible.

Etiquetes

Comentaris

Trending