Ivan Mora, nou gerent de FEDA Solucions

L’enginyer liderarà la filial, que es dedica a resoldre temàtiques de mobilitat i eficiència energètica, amb l’objectiu de seguir impulsant la transformació cap a la sostenibilitat i la eficiència

Ivan Mora, nou gerent de FEDA Solucions.
Ivan Mora, nou gerent de FEDA Solucions. FEDA

L’enginyer Ivan Mora s’incorpora a FEDA Solucions com a nou gerent de l’entitat, amb l’objectiu de donar un nou impuls a la mobilitat sostenible. Mora ha liderat des del 2019 el clúster de tecnologia i innovació ACTINN. Segons expliquen des de la companyia, la seva tasca al clúster ha estat la d’acompanyar projectes d’innovació, promoure la cooperació i col·laboració entre les empreses, i impulsar el trànsfert tecnològic i de talent cap a entitats del país.

Amb la incorporació de Mora al capdavant de la societat, des de FEDA Solucions asseguren que inicien una nova etapa. En aquesta ocasió, estarà orientada a donar continuïtat als grans projectes de l’entitat, així com a promoure noves solucions en l’àmbit de l’eficiència energètica i la mobilitat sostenible. Així, Mora fa el relleu a l’antic gerent de la societat, Xavier Forné, que va marxar per iniciar una nova etapa laboral.

Entre els projectes més destacats, FEDA Solucions compta amb l’aplicació Mou_T_B que ofereix un servei integrat de contractació i informació de localització i disponibilitat de diferents serveis de mobilitat. Entre ells hi ha la xarxa de transport públic, la de carregadors de vehicles elèctrics, el de bicicleta elèctrica i, properament, pàrquings públics i privats.

Des de la companyia expliquen que aquesta plataforma de serveis està cridada a ser el centre dels nous models de mobilitat més eficients, nets i convenients. A més, FEDA Solucions fomenta la mobilitat elèctrica amb el desplegament d’una xarxa de carregadors per a vehicles elèctrics a la via pública i una oferta de carregadors per a particulars.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending