Una incidència a internet dificulta la navegació a un miler de clients

Segons Andorra Telecom, una de les línies internacionals ha deixat de connectar 1.024 IP que, per tant, no podien accedir a web estrangeres, problema que s’ha pogut resoldre en una hora

L'avaria ha deixat sense internet internacional 1.024 ususaris.
L'avaria ha deixat sense internet internacional 1.024 ususaris.

Una incidència a la xarxa d’internet ha dificultat la navegació a més d’un miler d’usuaris durant aquesta tarda. El problema s’ha allargat durant prop d’una hora, segons s’ha confirmat des d’Andorra Telecom. Per causes que encara s’han d’analitzar, una de les línies que donen servei ha deixat de connectar amb pàgines de l’estranger i, per tant, no s’hi podia accedir.

El portaveu de la companyia, Carles Casadevall, ha explicat que l’avaria s’ha produït poc abans de les set de la tarda i s’ha allargat una hora. Des de l’operadora s’ha admès que no l’han detectat fins a rebre les primeres queixes dels usuaris afectats. El motiu, el fet que “no ens ha saltat cap avís”.

El que ha passat és que una de les línies que donen servei internacional ha deixat de connectar amb una sèrie d’IP. I els seus usuaris no podien connectar amb les webs internacionals. Podien navegar per llocs del país però no més. En total, s’ha detectat que ha afectat 1.024 clients.

Al cap d’una hora s’ha pogut redirigir el tràfic i solucionar la incidència. Segons Casadevall, poc abans de les vuit del vespre ja tots els usuaris podien navegar novament amb normalitat.

Comentaris (1)

Trending