Les importacions i les exportacions tenen un augment espectacular amb l’alleugeriment de les mesures

Les primeres se situen en un 198% mentre que les segones arriben al +175% en relació al mes d'abril del 2020

Les importacions i les exportacions han pujat considerablement el mes d'abril.
Les importacions i les exportacions han pujat considerablement el mes d'abril. ARXIU

Les importacions de béns durant el mes d’abril han sumat 95,14 milions d’euros, amb una variació percentual del +198,4% respecte al mes d’abril de l’any anterior. Sense el capítol “Energia”, la variació percentual de les importacions és d’un +186,8%. Pel que fa a les exportacions de béns, han sumat 12,20 milions d’euros, amb una variació percentual del +175,6% respecte al mateix mes de l’any anterior.

En referència a l’acumulat dels darrers dotze mesos, les importacions han tingut un valor de 1.331,52 milions d’euros, la qual cosa representa una variació percentual del +6,5% respecte a l’acumulat del període anterior. Sense el capítol “Energia”, les importacions en valor representen un +9,0% més que al mateix període. Pel que fa a les exportacions, han tingut un valor de 161,48 milions d’euros, amb un augment del +50,7%.

Degut a la situació sanitària actual, el tancament i restriccions ocasionades a partir del març de l’any anterior, tant les importacions com les exportacions han experimentat creixements molt positius per aquest període a causa de l’alleugeriment de les mesures de les restricció sanitàries. En particular, la partida de “Transport” s’ha vist incrementada degut a la importació i exportació de vehicles automòbils. Les dades hann estat facilitades pel departament d'Estadística del Govern.

Etiquetes

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.