Els hotels superen el 68% d’ocupació durant el cap de setmana de la segona Pasqua

El sector torna a superar les dades d’uns dies abans i assoleix unes xifres que es consideren “correctes” tenint en compte l’època de l’any

Un hotel a Encamp.
Un hotel a Encamp. G. P.

Les previsions s’han tornat a complir i el passat cap de setmana l’ocupació als hotels del Principat ha tornat a incrementar-se en comparació a set dies abans. La celebració de la segona Pasqua ha ajudat al fet que els establiments que han apostat per obrir obtinguin un volum de clients “correcte” tenint en compte l’època de l’any. S’ha superat, per poc, el 68%, segons les dades que ha facilitat la Unió Hotelera.

Des de l’entitat, es recorda que, per ara, tenen 25 allotjaments en funcionament, tot esperant que el mes vinent la resta es vagin activant progressivament. De fet, es confia que els primers a fer-ho siguin els pocs que resten tancats a les parròquies centrals. Hi ajudarà, de ben segur, el fet que les xifres d’ocupació continuen sent positives i, sobretot, anant a l’alça.

El passat cap de setmana, de tres dies, els establiments de patronal han assolit un 68,07% de clientela. Es tracta d’una dada que supera en més de sis punts el 61,76% de l’anterior, en bona part gràcies a l’arribada de turistes provinents de Catalunya gràcies a la celebració de la segona Pasqua.

Pel que fa a l’ocupació setmanal, la mitjana s’ha situat fregant el 42%: tot just 41,97%. És a dir, sis punts més que l’anterior. En línies generals, es consideren xifres “molt correctes per l’època”. I, per tant, poden animar a més empreses a posar-se en marxa. Primer, al centre; ja a mitjans de juny, coincidint amb les obertures dels parcs de muntanya i les activitats previstes, els de les parròquies altes.

Etiquetes

Comentaris

Trending