Els hotelers auguren un altre cap de setmana amb bones xifres d’ocupació

Es confia que els tres dies festius, sumant la Segona Pasqua, permeti sumar al bon nivell de reserves actual, especialment per a la nit de dissabte a diumenge, un important gruix de clients de darrera hora

Dos hotels al centre d'Encamp.
Dos hotels al centre d'Encamp. G. P.

A poc a poc, el sector turístic recupera el pols. El passat cap de setmana, les xifres d’ocupació dels hotels oberts van ser més que positives, per sobre del 60%, ajudades pel pont de l’Ascensió a França. I aquesta, tot fa pensar que es repetirà la situació. En aquest cas, gràcies a la segona Pasqua que se celebra dilluns Es confia que, en aquesta ocasió, l’afluència de visitants catalans sigui també important.

Novament, les reserves dels establiments que han apostat per estar actius presenten xifres esperançadores, especialment per a la nit de dissabte a diumenge. Per això, el sector confia a assolir un cap de setmana “similar o, fins i tot, un pèl per sobre de l’anterior”. Cal recordar que, llavors, la Unió Hotelera va xifrar en un 62% l’ocupació.

Un aspecte que es consideraria positiu és que aquesta dada es mantingui o se superi. Seria una forma de confirmar, novament, la tendència encetada des de la recuperació de la mobilitat amb Catalunya i accentuada arran de la relaxació de les restriccions a França. A més, ajuda el fet que se celebra la festivitat de la segona Pasqua i, per tant, són tres dies consecutius. Això, assenyalen des del sector, que, però, lamenta que els dubtes que generen les previsions meteorològiques poden haver frenat lleugerament l’interès dels visitants.

Malgrat això, l’ocupació ja tancada és bona. I es confia, novament, en el client de darrera hora per acabar de completar un altre cap de setmana acceptable i, fins i tot, bo per a un sector que cada cop concep més esperances de cara a l’estiu. En aquest sentit, es té clar que el manteniment de l’increment de les dades d’ocupació serà clau perquè més establiments es decideixin a obrir, sobretot ja de cara al mes vinent.

Etiquetes

Comentaris

Trending