La guia telefònica passa a format digital

Andorra Telecom edita el darrer volum en paper i, a partir de l’any vinent, ja només es podrà consultar per internet

Des de la companyia s'ha presentat la darrera guia en format físic.
Des de la companyia s'ha presentat la darrera guia en format físic. ANDORRA TELECOM

La guia telefònica en paper té els dies comptats. De fet, la d’aquest 2022 serà la darrera en aquest format. Andorra Telecom ha anunciat la creació d’una pàgina web que recollirà tota aquesta informació. L’última edició en format físic tindrà un disseny de portada ‘vintage’, inspirada en la publicada el 1976.

Els pròxims dies la companyia de telecomunicacions començarà a distribuir l’habitual guia de telèfons. Serà, però, el darrer any en format físic. Paral·lelament, ja s’ha creat un nou lloc web: pàgines grogues. La decisió s’ha pres perquè s’entén que “aquest producte ha anat quedant obsolet” i, així doncs, s’opta per “la seva evolució i digitalització”.

Des de l’operadora s’ha explicat que s’ha repensat el format tenint en compte el canvi d’hàbits en la manera de buscar la informació, el fet que la publicitat digital i el consum en línia va a l’alça i, sobretot, pel fet de voler ajudar als autònoms i a les empreses a tenir presència digital. De moment, tots els anuncis i la informació de la guia s’ha migrat. Al llarg de l’any, els anunciants podran escollir altres opcions.

Comentaris (1)

Trending