Grandvalira es converteix en la cuina de ‘MasterChef’

El sector de Grau Roig és l'escenari escollit per a un dels episodis del programa de TVE i els participants hauran de preparar un menú d’alta muntanya elaborat pel xef de La Rioja Francis Paniego, que compta amb 2 estrelles Michelin

Comentaris

Un moment de l'enregistrament del programa 'MasterChef' a Grandvalira
Un moment de l'enregistrament del programa 'MasterChef' a Grandvalira Grandvalira

El sector de Grau Roig de Grandvalira ha estat l’escenari d’un dels episodis del programa culinari de Televisió Espanyola. Els aspirants hauran de preparar un menú d’alta muntanya elaborat pel xef de La Rioja Francis Paniego, que compta amb 2 estrelles Michelin. Entre els comensals hi haurà Joan Verdú o Albert Llovera.

Els exteriors del sector de Grau Roig de Grandvalira posaran a prova els concursants del programa televisiu que s’emetrà a la 1 de Televisió Espanyola el pròxim dimarts 18 d'abril a les 22.05 hores. Hauran de preparar un menú d’alta muntanya elaborat pel xef de La Rioja Francis Paniego, que compta amb 2 estrelles Michelin i 3 sols Repsol, i des del 2019 assessora l’Sport Hotel Hermitage & Spa.

L’episodi s’ha enregistrat al Principat compta amb comensals de renom al Principat. Entre ells hi haurà l’esquiador Joan Verdú, el pilot de ral·lis, Albert Llovera, així com els pilots residents de MotoGP, Pol i Aleix Espargaró i el youtuber Guillermo Díaz, més conegut com a Willyrex.

Aquesta és la segona vegada que MasterChef compta amb Andorra per a una de les proves d’exteriors. El programa ja va escollir l’Hotel Hermitage de Soldeu per a la gravació de la tercera edició, emesa l’any 2015.

El concurs dona l’oportunitat a 30 aspirants de mostrar el seu talent als fogons amb desafiaments que posen a prova la seva creativitat i coneixements culinaris, i són jutjats posteriorment pels xefs Jordi Cruz, Samantha Vallejo-Nágera i Pepe Rodríguez. En joc estan 100.000 euros, l’oportunitat de publicar un llibre de receptes i cursar un Màster en Cuina Tècnica i Producte.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending