Grandvalira anuncia xifres “rècord” de visitants durant l’estiu

El Mon(t) Magic Family Park de Canillo iguala el nombre de turistes de fa dos anys i augmenta un 56% les vendes

Una activitat a Grandvalira.
Una activitat a Grandvalira. Grandvalira

Grandvalira ha informat aquest dimecres del balanç de la temporada d’estiu, que considera “excel·lent”. El Mon(t) Magic Family Park de Canillo ha aconseguit igualar la xifra de visitants de fa dos anys, unes 41.000 persones, i ha augmentat el 56% les vendes respecte a fa dos anys.

Grandvalira ha fet públic aquest dimecres, en un comunicat, el balanç de la temporada estival en què s’ha assolit una “xifra rècord” de visitants. El Mon(t) Magic Family Park de Canillo ha rebut més de 41.000 persones, igualant la xifra del 2019, l’any previ a la pandèmia, i assolint-ne 6.000 més que el 2020, en què hi va haver 35.000 visitants. Aquestes “excel·lents” dades han permès que s’hagi obtingut un 56% més de vendes respecte al millor any fins ara, el 2019.

Així mateix, les reserves als allotjaments singulars d’Epic Andorra han augmentat, “posant en relleu l’aposta clara per aquest concepte dels turistes”. També ha crescut la demanda dels guies de muntanya a Grau Roig, mentre que el restaurant del Llac dels Pessons ha fregat el ple.

L’activitat d’estiu a Grandvalira continuarà fins al 12 d’octubre, amb el Mon(t) Magic Family Park de Canillo, el restaurant del Llac dels Pessons, els GMG de Grau Roig i els allotjaments singulars d’Epic oberts tots els caps de setmana fins al tancament definitiu de la temporada d’estiu, mentre que el camp de golf de Soldeu continuarà actiu cada dia fins al 26 de setembre.

Una imatge del domini de Grandvalira.

Relacionat

Grandvalira preveu que la ‘seva’ temporada d’esquí vagi del 3 de desembre al 18 d’abril

“La muntanya es pot consolidar com un destí d'estiu, ja que sembla que el client reserva part de les seves vacances per gaudir de la natura i activitats a l'aire lliure”, assegura el director general de Grandvalira-Nevasa, Juan Ramón Moreno, que afegeix que “mirem cap a l’hivern amb optimisme, ja que la gent ha pogut estalviar i ha demostrat que té moltes ganes de viatjar”.

L’oferta de Grandvalira, explica el comunicat, ha atret principalment turistes de proximitat (Catalunya, sud de França i Andorra), sobretot durant la primera quinzena d’agost, en què tots els sectors han rebut més visitants.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending