Les exportacions augmenten un 339% al setembre

Les importacions disminueixen un 1,6% en relació al mateix mes de l'any 2019

Duana del riu Runer.
Duana del riu Runer. Altaveu

Les importacions de béns durant el mes de setembre han sumat 103,83 milions d’euros, amb una variació del 3,8% respecte al mes de setembre de l’any anterior. Sense el capítol d'Energia, la variació de les importacions és d’un -1,6%. Pel que fa a les exportacions de béns, han sumat 39,81 milions d’euros, amb una variació percentual del +338,8% respecte al mateix mes de l’any anterior.

A més, sense tenir en compte el capítol 97 d'Objectes d'art, de col·lecció o d'antiguitat, vist el augment inusual que ha patit la partida de Diversos, aquest mes de setembre, la variació de les exportacions és del +7,7%. Pel que fa a l’acumulat dels darrers dotze mesos, les importacions han tingut un valor de 1.376,73 milions d’euros, la qual cosa representa una variació de l'1% respecte a l’acumulat del període anterior. Sense el capítol d'Energia, les importacions en valor representen un +1,5% més que al mateix període.

Pel que fa a les exportacions, han tingut un valor de 137,47 milions d’euros, amb un augment del 23,7%. A més, sense tenir en compte el capítol 97 d'Objectes d'art, de col·lecció o d'antiguitat, vist el augment inusual que ha patit la partida de Diversos aquest mes de setembre, la variació de les exportacions és del -3,3%.

Les dades han estat facilitades aquest dijous pel departament d'Estadística del Govern.

Etiquetes

Comentaris

Trending