Les estacions d’esquí lideren les reclamacions al Servei d’Atenció al Consumidor

Des de l'inici de la temporada se n'han posat 270, la majoria per la deficiència en el servei prestat o pel retorn dels diners

Una imatge de les pistes d'esquí
Una imatge de les pistes d'esquí

Des de l’inici de la temporada d’hivern, el Servei d’Atenció al Consumidor ha rebut 270 reclamacions assenyalant els camps de neu, la gran majoria posades per turistes i els principals motius esgrimits han estat el servei prestat de forma deficient i el retorn dels diners. Els transports i els allotjaments turístics també han rebut queixes, però amb una quantitat molt inferior.

Les estacions d’esquí són un dels actors principals de la temporada de neu i això s’està notant en el nombre de reclamacions que s’han posat al Servei d’Atenció al Consumidor. Segons les dades facilitades a l’Altaveu, de desembre a mitjan de febrer se n’havien posat 270, sent el gener les que més n’ha registrat amb 223. Els principals motius que han estat objecte de reclamació han estat el servei prestat de forma deficient (78) i problemes amb el retorn dels diners per algun dels serveis prestats (64). Més lluny queden la manca de conformitat en la compra (15) o disconformitat per una informació incorrecta (14). Altres motius que han portat a presentar una reclamació han estat la mala atenció, la disconformitat en el preu, manca de diligència en la prestació del servei, així com els accidents o la pèrdua del material, entre altres.

Els camps de neu, però, no són els únics que han rebut reclamacions al Servei d’Atenció al Consumidor. En aquest cas des del 23 de desembre, data d’inici del període de rebaixes d’hivern, s’han rebut un total de 392. Els transports amb 39 i els allotjaments turístics amb 34 ocupen el segon i tercer lloc. Els segueixen el comerç electrònic (14) grans establiments (12) o l’electrònica (10).

La major part de les reclamacions les han posat turistes espanyols (235), seguit dels andorrans (103). Més lluny queden els francesos (30). Destaquen algunes interposades per ciutadans dels Estats Units, Brasil, argentina o Xile.

Comentaris (9)

Trending