S’espera un 20% d’assistents andorrans a la Trobada Empresarial al Pirineu

L’edició d’aquest any posarà en valor la capacitat d’adaptació de les entitats al nou paradigma econòmic post Covid-19

Un moment de la Trobada Empresarial al Pirineu del 2019
Un moment de la Trobada Empresarial al Pirineu del 2019 Trobada Empresarial

La 32a Trobada Empresarial al Pirineu tindrà lloc els dies 28 i 29 d’octubre, de manera pr4esencial al Palau Municipal d’Esports de la Seu d’Urgell. Les previsions parlen de més de 600 assistents entre professionals, empresaris i directius. De tots ells, s’espera que entre un 18 i un 20% siguin andorrans. La temàtica d’aquest any girarà al voltant de la capacitat d’adaptació al nou paradigma econòmic.

El títol de les jornades és “Resiliència empresarial”, i es farà especial èmfasi en qüestions com la sostenibilitat i la innovació digital. Acudiran empresaris, directius i professionals com Toni Nadal, entrenador i preparador físic de tenis; Gunter Pauli, professor i autor del concepte Economia Blava o Jordi Gual, catedràtic d’Economia a l’IESE Business School. L’objectiu d’aquests dies és ser un fòrum de reflexió i debat sobre temes d’actualitat que afecten a la gestió i presa de decisions, a més de ser un espai per fomentar el ‘networking’.

El president de l’associació organitzadora, Vicenç Voltes, ha destacat la presència d’assistents d’Andorra com una mostra de la bona relació que es manté “tant pel que fa a espònsors com a participants. Des de la Trobada volem seguir mantenint aquesta unió amb el Principat”. Pel que fa al tema escollit, ha comentat que “estem en una economia de trinxera, vivint una situació molt complicada, en què els sistemes educatius i de salut han sabut respondre molt positivament. Les empreses han viscut una situació que les ha posat a prova, i el títol d’enguany fa referència precisament a aquesta gestió de la resistència”.

Etiquetes

Comentaris

Trending