Un espai per guardar esquís i petits electrodomèstics, nous requisits per obtenir les cinc estrelles

El Govern ha aprovat la modificació del Reglament d’allotjaments turístics en què també s’inclou una carta de coixins o un lot de benvinguda, entre altres ítems, amb l’objectiu d’adaptar-se a les necessitats dels clients

Edificis que acullen allotjaments turístics.
Edificis que acullen allotjaments turístics. ARXIU

El Govern ha aprovat una modificació del Reglament d’habitatges d’ús turístic en què s’han introduït nous ítems per tal d’obtenir la classificació de cinc estrelles. Entre aquests, hauran de disposar d’un espaí per guardar els esquís o les bicicletes, tenir una carta de coixins i un robot de cuina, entre altres.

Andorra compta amb 37 allotjaments turístics que tenen una categoria de cinc estrelles. Amb la voluntat d’adaptar-se a les necessitats dels clients que hi pernocten i ampliar el ventall de prestacions s’han introduït nous requisits en el reglament a l’hora d’atorgar la màxima puntuació.

El ministre portaveu, Guillem Casal, ha posat alguns exemples com tenir un lloc per guarda els esquís o les bicicletes, que hi hagi una planxa de cabell, un escalfa tovalloles elèctric al lavabo, una carta de coixins, un robot de cuina o altres electrodomèstics i un lot de benvinguda amb llet, biscotes o galetes, infusions i cafè, oli, vinagre i sal, entre altres. “Si fins ara es necessitaven 300 punts per aconseguir les cinc estrelles, ara se’n necessitaran 325”, ha explicat.

Per adaptar-se a la modificació reglamentària disposaran d’un any des de la seva publicació al BOPA.

Etiquetes

Comentaris

Trending