Descompte en les tarifes elèctriques a les empreses que s’hagin acollit a un ERTO

Es bonificarà el 50% tant en el terme de potència com al d’energia i s’aplicarà de forma retroactiva des de l’1 de novembre

Un comptador d'electricitat.
Un comptador d'electricitat.

Les empreses que s’hagin acollit a alguna de les dues fórmules dels ERTO podran gaudir també d’una rebaixa del 50% de les seves tarifes elèctriques, sigui amb FEDA sigui amb altres companyies. La mesura serà retroactiva, des de l’1 de novembre, i se suma a altres ajudes ja adaptades en aquest sentit.

Així ho ha aprovat aquest dimecres el consell de ministres. En concret, es reduirà les tarifes elèctriques a les empreses que tinguin treballadors afectats o bé per una suspensió temporal del contracte o bé per una reducció de jornada. Així, es podran beneficiar d’un descompte del 50% tant al terme de potència com al d’energia.

Les reduccions  tenen efectes des de l’1 de novembre i es mantindran fins que Govern decideixi, via decret, que deixen d’aplicar-se. S’aplicarà independentment de quina sigui l’empresa distribuïdora titular del contracte de subministrament. Per això, el decret estableix un mecanisme perquè FEDA pugui deduir a les mútues el cost ocasionat.

Etiquetes

Comentaris

Trending