David Porqueres, nou president de l’Associació d’Importadors de Carburants

Substitueix Ramon Visent, que acumulava 22 anys al capdavant de l’entitat, i hi arriben, entre altres reptes, amb la polèmica per la taxa al carboni ben viva

David Porqueres, nou president de l'associació.
David Porqueres, nou president de l'associació. MORABANC ANDORRA

David Porqueres, de Carburants Sant Eloi, ha pres el relleu de Ramon Visent al capdavant de l’Associació d’Importadors i Distribuïdors de Carburants d’Andorra (ASIDCA). Així es va acordar en la junta extraordinària de l’entitat. Per la seva banda, Carles Visent, d’Estació Enclar, es converteix en el vicepresident.

D’aquesta forma, Visent deixa el càrrec després de 22 anys al capdavant de l’associació. Des de la mateixa, es destaca que “ha treballat per la unió del sector i l’adapatació d’aquest a tota la reglamentació i normativa que ha anat sortint”.

També es posa en relleu que Porqueres i Visent agafen les regnes de l’ASIDCA “amb el repte d’adaptar les estacions a la transformació del sector davant la transició energètica i la voluntat de col·laborar amb l’administració i fer-li veure que davant d’aquests no només no són part del problema sinó que poden formar part de la solució”. Un dels primers cavalls de batalla que hauran d’afrontar els nous rectors de l’entitat és la polèmica taxa del carboni, que l’associació considera necessari endarrerir donada la situació econòmica.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending