Cita prèvia a Immigració per als gestors professionals

A partir del 14 de novembre podran fer els tràmits a través d’aquesta modalitat per tal d’agilitzar els temps d’espera

Usuaris al servei d'Immigració.
Usuaris al servei d'Immigració. G. P.

Les cues al Servei d’Immigració són una constant al llarg de tot l’any i, específicament, en els mesos previs a l’estiu i l’hivern, amb l’arribada dels temporers. La mesura que ha pres Govern ha estat habilitar la cita prèvia per als gestors professionals, que podran realitzar els seus tràmits amb aquesta modalitat a partir del 14 de novembre. L’objectiu és reduir el temps d’espera.

A partir del 14 de novembre, gestors i empreses podran demanar cita prèvia a Immigració per poder fer les seues gestions. Així ha anunciat el Govern la posada en marxa d’aquesta prova pilot que començarà dilluns vinent. Es tracta d’una manera d’agilitzar els tràmits i els processos específics que han de dur a terme els professionals.

Malgrat això, no cal oblidar que les cues que es generen a Immigració són, principalment, de treballadors i no pas d’empreses. Per tant, caldrà esperar si aquesta prova pilot funciona i si, finalment, s’aplica també al gruix de la població, que és qui pateix amb més freqüència els embuts i les esperes.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending