Cita prèvia a Immigració per als gestors professionals

A partir del 14 de novembre podran fer els tràmits a través d’aquesta modalitat per tal d’agilitzar els temps d’espera

Ciutadans esperant que els arribi el torn a Immigració.
Ciutadans esperant que els arribi el torn a Immigració. G. P.

Les cues al Servei d’Immigració són una constant al llarg de tot l’any i, específicament, en els mesos previs a l’estiu i l’hivern, amb l’arribada dels temporers. La mesura que ha pres Govern ha estat habilitar la cita prèvia per als gestors professionals, que podran realitzar els seus tràmits amb aquesta modalitat a partir del 14 de novembre. L’objectiu és reduir el temps d’espera.

A partir del 14 de novembre, gestors i empreses podran demanar cita prèvia a Immigració per poder fer les seues gestions. Així ha anunciat el Govern la posada en marxa d’aquesta prova pilot que començarà dilluns vinent. Es tracta d’una manera d’agilitzar els tràmits i els processos específics que han de dur a terme els professionals.

Malgrat això, no cal oblidar que les cues que es generen a Immigració són, principalment, de treballadors i no pas d’empreses. Per tant, caldrà esperar si aquesta prova pilot funciona i si, finalment, s’aplica també al gruix de la població, que és qui pateix amb més freqüència els embuts i les esperes.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending