El Carnaval enfila l’ocupació hotelera fins a molt a prop del ple

La setmana passada es va tancar amb una mitjana que va fregar el 87% i ja el dissabte i el diumenge es va arribar a prop del 93%

Comentaris

Un hotel del Principat.
Un hotel del Principat.

Les vacances de Carnaval han enfilat les ocupacions hoteleres a les dades més elevades de tot el mes de febrer. Durant la setmana passada, la mitjana va fregar el 87% i encara va pujar més les nits de dissabte i diumenge. Llavors, els establiments van apropar-se al 93%, segons les dades facilitades per la Unió Hotelera.

L’inici de la setmana de festa ha repercutit positivament al sector turístic. Així es constata amb les xifres d’ocupació. Entre el 13 i el 19 de febrer, es va aconseguir una mitjana del 86,69%. Es tracta de la dada més elevada en tot el mes, per sobre del 79,42% de la primera setmana i del 82,51% de la segona.

I el resultat encara va ser millor les nits de divendres a dissabte i de dissabte a diumenge. Llavors es va arribar al 92,68%. És a dir, molt a prop del ple total.

Per això, el sector es mostra molt força satisfet. “Són molt bones dades d’ocupació”, s’ha indicat des de la Unió Hotelera.

Etiquetes

Comentaris

Trending