La Cambra de Comerç i les seves homòlogues franceses acorden treballar junts en diferents àmbits

La digitalització, la formació o la transició energètica són alguns dels punts en comú que es poden impulsar des dels dos països per beneficiar-se els dos territoris.

La reunió entre la Cambra i les seves homòlogues franceses.
La reunió entre la Cambra i les seves homòlogues franceses.

Reunió de treball entre la Cambra i entitats franceses per trobar punts en comú i impulsar-los en els dos territoris. Les noves tecnologies, la digitalització o la formació són alguns dels aspectes en els quals poden treballar de forma conjunta.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis s’ha reunit avui amb les seves homòlogues d’Occitània, Pirineus Orientals, Ariège i Gers. Entre els objectius principals, trobar sinèrgies i actuacions conjuntes per desenvolupar de forma transversal en els respectius territoris. Entre els temes on han trobat possibilitat de cooperar hi ha formació, infraestructures, energies renovables, transformació digital, transició ecològica i mediació i ADR, entre d’altres.

Per part andorrana, els assistents han estat el seu president, Josep Maria Mas; vicepresident de serveis turístics, Ricard Vicens; i vicepresident de Comerç, Ramon Ginesta; així com la directora, Pilar Escaler; la directora adjunta, Sol Rossell; i la responsable de formació, comerç i turisme, Stella Canturri.

Etiquetes

Comentaris

Trending