La Cambra de Comerç prepara una jornada centrada en l’àmbit del 5G i la seva aplicació al retail

La formació, que es farà en línia 27 de maig, està dirigida als empresaris andorrans d’aquest sector

Façana de la Cambra de Comerç
Façana de la Cambra de Comerç

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis (CCIS) ha preparat una formació online en l’àmbit del 5G i la seva aplicació al retail. La jornada es farà el proper 27 de maig i s’ha fet en col·laboració amb Mobile World Capital Barcelona (MWCapital). Diversos experts en aquest àmbit es dirigiran als empresaris andorrans per exposar casos d’èxit i contextualitzar casos d’ús.

El 5G és la tecnologia que permet augmentar la velocitat de connexió, reduir el temps d’espera de resposta de la web i maximitzar els números de dispositius que poden estar alhora. Miquel Armengol, president de la CCIS, ha explicat que, amb aquesta jornada, volen continuar estant al costat de les empreses andorranes i ajudar al seu desenvolupament. Sobretot, tenint en compte que el comerç al país “ha estat eix vertebrador de l’economia” i ara s’ha de treballar per continuar amb la transformació digital i mantenir-se com a referents en l’experiència del client.

Aplicat al sector del retail, l’ús del 5G com a tecnologia revulsiva podria comportar diverses millores per a aquestes botigues. Per exemple, la consulta en temps real de l’stock disponible, l’aparició de complements adaptats en funció de la peça de roba escollida i, en línies generals, l’aportació d’una experiència de compra molt satisfactòria basada en la immediatesa i la disponibilitat d’informació.

Les sessions constaran de dues parts. La primera, de tipus informatiu, on es donaran a conèixer les característiques de la tecnologia 5G i alguns projectes pilots rellevants. A la segona, mitjançant metodologies Design Thinking, s’explicarà com s’exploren nous casos d’ús amb el 5G.

Etiquetes

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.