Un breu escrit i un manyoc de claus per entregar a la Batllia per al final del Punt de Trobada

Abans que Pyrénés pugui disposar de l’establiment, ja buit del tot, la propietat del terreny juntament amb una comitiva judicial i tècnica haurà de fer una inspecció ocular a les instal·lacions

Retirada de l'icònic rètol fa unes setmanes.
Retirada de l'icònic rètol fa unes setmanes. tecnifred

El final del Punt de Trobada arribarà formalment aquesta tarda de dilluns. L’hora exacta no se sap del tot, però abans no tanqui l’horari ordinari de la Seu de la Justícia, un breu escrit adjuntant el manyoc de claus de l’establiment posarà el punt i final a l’històric centre comercial, ja tancat al públic des de diumenge passat i ara pràcticament buit. L’escrit i les claus serà tècnicament el compliment del desnonament ordenat per la Justícia. Formalment, els explotadors de l’establiment tornaran la possessió de l’immoble a la Batllia.

Divendres el desmantellament ja es va donar pràcticament per fet. Els empresaris que han comprat l’estoc que encara quedaven van acabar de plegar les últimes mercaderies que hi havia i les van carregar en camions. S’hauran carregat una trentena de vehicles de grans dimensions amb els productes que quedaven a les instal·lacions explotades durant tres dècades per la família Cachafeiro. L’establiment ja està buit. Aquest cap de setmana no s’hi ha fet res.

Cua aquest diumenge al matí per accedir al Punt de Trobada.

Relacionat

Punt final amb cues

Per aquest dilluns queda una repassada general, més una última neteja, abans del lliurament oficial de l’immoble. Les societats explotadores de l’establiment han volgut complir plenament fins al darrer detall. La immensa majoria dels treballadors han estat liquidats degudament -hi ha uns poquíssims conflictes amb algunes denúncies creuades- i els responsables de les empreses explotadores faran aquest dilluns una darrera repassada abans que els representants legals acudeixin després, en principi de manera ben discreta, a la seu judicial per fer entrega formal de la possessió del local. Se simbolitzarà, s’ha dit, amb el lliurament de les claus.

Posteriorment, la Batllia haurà de traspassar la possessió als propietaris del terreny i, ara i en virtut del contracte signat al seu dia, també de l’immoble que es va bastir al seu damunt. Abans d’acceptar l’immoble, la família Mallol durà terme, juntament amb un grup de tècnics i amb acompanyament d’una comitiva judicial, una inspecció ocular per comprovar que tot és correcte. A partir de l’acceptació de les instal·lacions es podrà activar l’aterratge a l’establiment del grup Pyrénées.

Comentaris (1)

Trending