Una avaria fa caure bona part dels canals de TDT a vàries zones del Principat

Entre les emissores afectades hi ha algunes de les més vistes, com Telecinco o TV3, i Andorra Telecom admet que la solució pot trigar a arribar fins dilluns

TV3 és un dels canals afectats per l'avaria.
TV3 és un dels canals afectats per l'avaria. G. P.

Una incidència al servei de Televisió Digital Terrestre (TDT) està provocant seriosos problemes a bona part del país. Ara mateix, a algunes zones del Principat només es poden veure per aquest sistema amb prou feines vuit canals. L’afectació no és nacional, però des d’Andorra Telecom, companyia gestora dels distribuïdors de senyal ja s’avisa que el problema no es resoldrà fins com a mínim aquest dilluns.

La situació s’ha començat a detectar pels volts del migdia. Molts dels canals que es poden sintonitzar via TDT no es reben. Afecta certes zones del país, però no pas a totes.

Els únics canals que, de moment, se salven d’aquesta situació són vuit: Pirineus TV, Esport 3, TV Monde, Euronews, Andorra Televisió, Teledeporte, Direct 8 i 8TV. Per tant, alguns dels afectats són els que més audiència tenen al país com ara Telecino, Antena 3 o TV3.

Des de la companyia s’ha indicat que es treballa per mirar de solucionar la incidència. Ara bé, també s’admet que la cosa va per llarg. Fins aquest dilluns no s’espera que es pugui haver resolt el problema.

Comentaris (8)

Trending