Andorra Telecom tanca el 2021 amb una incidència que esguerra el directe d’un ‘youtuber’

Pels volts de les nou de la nit, “un problema amb el servei d’internet” va afectar diferents usuaris que no podien navegar o ho feien molt lentament, fet que va obligar TheGrefg a suspendre la retransmissió que estava fent

Comentaris

El rètol principal a l'oficina comercial d'Andorra Telecom.
El rètol principal a l'oficina comercial d'Andorra Telecom. Toni Solanelles

Andorra Telecom va tancar el 2021 amb una incidència a la xarxa d’internet que va deixar sense servei o amb una velocitat molt limitada alguns usuaris. Tot i que es va poder resoldre en poca estona, la situació s’ha acabat fent viral a xarxes. El motiu? El fet que un dels afectats fos el ‘youtuber’ espanyol TheGrefg, que va veure esgarrat el directe que volia fer la darrera nit de l’any.

La incidència es va produir al voltant de les nou del vespre. Alguns usuaris no podien navegar i, altres, ho havien de fer amb una velocitat extremadament reduïda. La mateixa companyia va explicar a través de les xarxes socials la situació. “Degut a un problema amb el servei d’internet, alguns usuaris, de manera al·leatòria, no poden navegar. Estem treballant per restablir el servei el més aviat possible”, van indicar via Twitter.

La normalitat es va poder recuperar de mica en mica. No abans, però, que afectés un dels ‘youtubers’ espanyols que s’han instal·lat al Principat. TheGrefg volia fer un directe durant la darrera nit de l’any via Twich i, al final, vista la dificultat de poder tenir la connexió que necessitava, va haver de renunciar-hi, almenys fins a la normalització del servei.

No va ser l’únic problema de la nit. Així ho van constatar els usuaris que van voler seguir les campanades de Televisió de Catalunya, des de la zona de les Glòries a Barcelona, a través de la fibra. Pocs minuts abans de les dotze, l’emissió va fallar. A través de la TDT, però, sí que es va poder veure la retransmissió amb normalitat.

Comentaris (8)

Trending