Andorra Telecom amplia la màxima velocitat d’internet també a les llars

Els usuaris domèstics podran contractar per 42 euros mensuals els 1Gbps que, fins ara, estaven reservats a les empreses

Comentaris

Les dependències d'Andorra Telecom.
Les dependències d'Andorra Telecom.

Andorra Telecom ha ampliat l’oferta d’internet per a les llars domèstiques. A partir d’ara, podran optar a contractar la velocitat d’1Gbps, opció, fins ara, limitada a les empreses. D’aquesta forma, la companyia s’adapta a la realitat provocada per la pandèmia, amb un increment del consum d’aquest servei als domicilis, especialment per l’impuls del teletreball. El preu serà de 42 euros mensuals.

Segons s’ha posat en relleu des de la companyia, fins ara les llars podrien contractar 300 o 700 Mbps. La velocitat d’1 Gbps estava reservada al món dels negocis. Ara, podran accedir a la màxima velocitat que ofereix l’operadora, que serà simètrica. És a dir, tant de baixada com de pujada.

“En els darrers mesos, degut a la creixent quantitat de persones que fan teletreball, les llars s’han convertit en petites oficines”, ha posat en relleu el portaveu d’Andorra Telecom, Carles Casadevall. Això se suma “a la teleescola i el creixement continu de dispositius connectats que fan streaming de continguts o que juguen en línia”. Tot plegat, remarca, “ha fet augmentar la necessitat de tenir una gran amplada de banda en la connexió d’internet de casa”.

La nova velocitat es pot contractar des del web o l’app de la companyia. La tarifa ha estat publicada ja aquest dimecres al BOPA i serà de 42 euros. Segons s’explica des de l’operadora, només cal comprovar que el router i els equipaments dels quals es disposa a casa són compatibles. En cas contrari, els usuaris que ho desitgin poden contractar el servei de router de l’operadora.

Des de l’Andorra Telecom es posa en relleu que, al país, hi ha més de 38.000 punts amb accés a internet. 5.000 d’aquests pertanyen al segment empresa i cada vegada són més les que opten per una connexió a internet d’1 Gbps. La resta pertanyen a clients particulars que a partir d’ara ja poden optar a la nova velocitat.

Comentaris (1)

Trending