Gallardo defensa a Marbella l’aposta andorrana per la sostenibilitat

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, ha assistit a l’acte d’inauguració de la primer edició de la Design Week, en la qual el Principat és el país convidat, i ha pogut intercanviar projectes amb representants de la Junta d’Andalusia

Gallardo, al costat de l'estand d'Andorra a la fira.
Gallardo, al costat de l'estand d'Andorra a la fira.

Andorra és el país convidat en la primera edició de la Design Week Marbella, que se celebra des d’aquest dilluns i fins al diumenge al Palau de Congressos de la ciutat malaguenya. Segons els seus organitzadors, hi participen més de 350 marques en aquest certamen dedicat a la decoració i l’arquitectura dels interiors. El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, va estar present en l’acte d’inauguració de la fira.

La Design Week es vol convertir en un referent per al sector. D’aquesta forma, al llarg d’aquests dies s’han de presentar les principals novetats en el món de la decoració interior. A l’acte, també hi van assistir representants de la Junta d’Andalusia.

Segons ha explicat Gallardo a través d’una piulada al seu compte personal de Twitter, “Andorra és el país convidat com a model de sostenibilitat, medi ambient, transformació digital i innovació”, ha afirmat. Durant la seva estada, ha indicat que “he intercanviat projectes de col·laboració amb la delegada d’Economia i Empresa de la Junta d’Andalusia”.

Etiquetes

Comentaris

Trending