Andorra Business tanca un acord per mostrar el potencial del país en eSports

La col·laboració ha sigut amb el Global Esports Summit i mostrarà els advantatges del principat en aquest sector al GES 21, el major congrés d’Europa

Signatura acord Andorra Business Global Esports Summit
Signatura acord Andorra Business Global Esports Summit

Global Esports Summit i Andorra Business han signat un acord de col·laboració de Partner Institucional del GES21, el major congrés dels eSports d’Europa, que se celebrarà el 27 i 28 d’octubre a Kinépolis Ciutat de la Imatge de Madrid. A través d’aquesta formalització, ambdues entitats es comprometen a focalitzar els objectius de promoció d’aquest sector d’Andorra, alineats amb la pròpia definició del Pla Estratègic, presentat recentment pel Govern, i desenvolupat per l’empresa Auren España.

Aquest marc de col·laboració emmarca diferents accions conjuntes i de participació a nivell de comunicació i connexió amb els agents de l’ecosistema, i serveix com a base i de fil conductor per a posteriors accions més concretes. El ministre de presidència, economia i empresa i president d’Andorra Business, Jordi Gallardo, ha assenyalat que “els esports electrònics són un dels sectors estratègics en què el Govern d’Andorra està treballant per crear un pol de desenvolupament d’aquesta indústria que permeti aportar noves fonts de valor a l’economia andorrana”.

D’altra banda, el director general de Global Esports Summit, Antonio Lacasa, ha declarat que “el Govern d’Andorra s’ha posicionat en un clar lideratge europeu en la indústria dels eSports. Aquest parntership és la clara demostració de l’interès mutu pel creixement del sector en l’àrea de l’entreteniment, de la formació, l’entorn social i l’empresarial”.

Comentaris

Trending