Andorra Business, present al Mobile World Congress

L’esdeveniment se celebrarà fins dijous i també han acudit una representació de vuit empreses del país

L'estand d'Andorra al Mobile World Congress
L'estand d'Andorra al Mobile World Congress

Andorra Business participa al saló 4 Years From Now (4YFN), que és l’esdeveniment per a startups dins de l’exposició més gran del món per a la indústria mòbil, el Mobile World Congress. L’esdeveniment se celebra fins dijous al recinte Gran Via de Fira de Barcelona. A l’estand del país també hi ha una representació de vuit empreses, que són Bit24, Niu d’Andorra Telecom, Freemindtronic, Keepser Group, PurpleDye, ADHOC.tec, Iniced i Selfaudit.

En aquesta edició un total de 430 startups prenen part del 4YFN i 300 ponents comparteixen idees per impulsar l’ecosistema mòbil. Altres 200 empreses fan les seves presentacions, esperant atreure l’atenció dels principals fons i inversors de capital. El lema d’aquesta edició és aprofitar el poder d’aquestes noves empreses per “crear un món millor”.

La directora d’Andorra Business ha explicat que “l’objectiu és connectar clients, socis comercials i inversors i empreses que aposten per la innovació com a motor de desenvolupament corporatiu, social i humà. Estem veient que l’acollida dels projectes andorrans és molt bona i estem satisfets amb els resultats d’aquest primer dia de fira”. Hidalgo també ha afegit que “participar en aquestes fires posiciona el país com un pol d’atracció per a projectes tecnològics i emprenedors”.

Comentaris

Trending